Nutritionistföreningens 40-Årsfirande

Den 28e oktober 12.45 slogs dörrarna upp på Electrolux huvudkontor för att fira Nutritionistföreningens 40 årsjubileum. 

 

 

Efter ett trevligt välkomstmingel med plockmat samlades alla deltagare för att lyssna på ett panelsamtal där föreningens historia diskuterades. Föreningens nuvarande arbete samt framtidsplaner var även något som ventilerades.

 

Anna-Karin Quetel, Lovisa Söderman och Andrea Friedl stod som panelister tillsammans med årets ordförande Thomas Roosdorp som agerade moderator.

 

Efter ett kortare avbrott avlöste nästa panelsamtal med fokus på hur vi kan göra matsystemet mer hållbart och vilka svårigheter vi står inför. 

 

Maria Jacobsen (forskning), Jackie Masete (entreprenör) och Erika Hombert (investerare) stod som panelister och bidrog till en givande och engagerande diskussion.

 

Efter en längre paus med mingel och nätverkande tog Fredrik Paulún över stafettpinnen och föreläste om entreprenörskap, kost och ljusets påverkan på kroppen. 

 

 

Maria Henström var även på plats som representant från KI och nutritionsprogrammet. Vi fick höra henne presentera de preliminära resultaten av alumni enkäten som bland annat ska utveckla nutritionsprogrammet och visar var alumni arbetar med i dagsläget. 

 

 

Dagen avslutades med en video från Electrolux om hållbar matlagning där vi även fick gå in i deras testkök och kolla, samt lite avslutande mingel. Efter eventet drog ett gäng vidare för en AW på Fridhemsplan. 

 

 

Vi vill rikta ett stort tack till alla som dök upp och förgyllde dagen, samt alla panelister och föreläsare som delade med sig av sin kunskap och expertis. Till er som inte kunde komma denna gång, hoppas vi få se nästa event! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.