Medlemsevent 23 Oktober

Den 23:e oktober höll föreningen årets andra medlemsevent och det blev en succé! Samtliga 40 platser fylldes klockan 11.00 när dörrarna öppnades till BeLamb på Drottninggatan i Stockholm. Eventet började med en fantastisk frukost och mysigt mingel.

Det var en trevlig stämning i lokalen med mycket skratt och prat. Kl. 11.30 började första presentationen som hölls av Karin Jonsson. Hon berättade om sin tid som student med ett intresse för groddning och en målmedveten resa till det spännande projekt som hon idag arbetar med på det internationella företaget Paulig Group i hennes roll som Sustainability Program Manager, Nutrition & Food Health. 

Josefin Edwall Löfvenborg var talare nummer 2 och fick oss alla att reflektera över vad våra individuella mål egentligen är och att vi kan behöva vara lite flexibla för att nå dem. Vägen fram till ditt drömmål är inte alltid rak och du kan hamna på flera roliga sidospår. Idag arbetar Josefin som risk- och nyttovärderare på Livsmedelsverket. Hon är även med i valberedning för Nutritionistföreningen, så om du har några frågor om hur du söker till styrelsen eller vad vi gör kan du kontakta Josefin (eller någon av oss i styrelsen).

Sedan togs en paus och det serverades frukt, mackor, kaffe och te till alla medlemmar. Efter det tog Gayane Sarkisian över och berättade om sin spännande resa som tennisproffs i LA där hon även började studera nutrition, hur professionen såg ut där och hur det var att komma tillbaka till Sverige och börja sin karriär här. Gayane är idag chefsnutritionist på ett nystartat företag där de utvecklar en tjänst för kost och vård i byggnaden “Forskaren”, som kommer ligga vid nya Karolinska.

Sist ut att tala var Nour Kazak som berättade om sina drivkrafter och hans erfarenheter av att inte vara säker på vad han skulle studera eller vad som skulle hända efter examen. Idag har han sitt sitt drömjobb på Nestlé Health Science där han arbetar som produktspecialist och mer specifikt med näringsdrycker och försäljning av dessa produkter. 

Vi i styrelsen vill tacka alla medlemmar som kom på eventet och vi hoppas att ni alla tyckte att det var lika lyckat som vi tyckte att det var. Såklart vill vi även tacka de fantastiska talarna som presenterade på eventet – tack för att ni delade med er av era spännande resor samt reflektioner om att vara yrkesverksam nutritionist! 

Bilder: Johanna Holtz Photography

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.